İsmi Galatasaray’la Anılan Okay Yokuşlu'dan Transfer Açıklaması!

La Liga kulüplerinden Celta Vigo’da top koşturan Okay Yokuşlu, trasfer açıklaması yaptı. Okay, şu sıralar Türkiye'ye dönmeyi planlamadığını belirtti.

04.04.2020-08:35 - (Son Güncelleme: 04.04.2020-08:22) İsmi Galatasaray’la Anılan Okay Yokuşlu'dan Transfer Açıklaması!

Coronavirüs salgınının en şiddetli vurduğu ülkelerden biri olan İspanya'da Celta Vigo’da oynayan milli futbolcu Okay Yokuşlu, "Kulübün verdiği program dahilinde antrenmanlara evde devam ediyorum." şeklinde konuştu.

Messi'nin marke edilmesi çok zor biri futbolcu olduğunu ifade eden Okay Yokuşlu, "Buraya geldiğimden itibaren İspanya'daki futbolcular ve kulüplerin Messi'ye saygısı var. Herkes çok büyük saygı duyuyor. Çok büyük bir yetenek. Futbol tarihinin en büyük isimlerinden biri. Ona karşı oynarken önlemler alıyorsunuz tabi. Bizim maçımızda gol atmıştı. Marke etmesi çok zor bir futbolcu" değerlendirmesini yaptı.

 ‘ŞU AN İÇİN TÜRKİYE'YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM’

Süper Lig'den Galatasaray'la adı transfer söylentilerine karışan milli futbolcu Okay Yokuşlu Türkiye'ye geri dönüp dönmeyeceği ile alakalı da açıklama yaptı.

"Hedeflerime doğru ilerliyorum" diyen milli futbolcu, "Celta Vigo'da olmaktan dolayı memnunum. Şu an için gündemde böyle bir şey yok. Gelecek için konuşmak zor ama şu an için mutluyum. Tek temennim ligin tekrar başlaması" şeklinde konuşmasını sonlandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal