Islam Slimani'den Fenerbahçe İtirafı

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Islam Slimani, Fransız basınına yaptığı açıklamalarda çok konuşulacak sözlere imza attı.

07.10.2020-14:41 - (Son Güncelleme: 07.10.2020-14:35) Islam Slimani'den Fenerbahçe İtirafı
2018 yılında büyük umutlarla Leicester City'den Fenerbahçe'ye gelen Islam Slimani, Türkiye'de beklenenden çok uzak bir performans sergileyerek hayal kırıklığı yaratmıştı.

Fenerbahçe'den sonra geçen sezon Monaco'da harika bir sezon geçiren Slimani, adeta yeniden başlangıç yapmıştı sarı-lacivertli taraftarların bir çoğu Monaco performansından dolayı tepki göstermişlerdi.

Monaco ile kiralık sözleşmesi sona eren ve Leicester'a dönen Cezayirli forvet, France Football'a verdiği röportajda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu şunları söyledi:

'Fenerbahçe'ye transfer olurken bir korkum yoktu ama Türkiye'de işler beklediğim gibi gitmedi. Futbolda böyle şeyler olabilir. Türkiye'de birçok sorun yaşadım. Türkiye'nin seviyesi hakkında değildi, başka şeyler vardı. Benimle birlikte aynı şeyleri Benzia'ya da söyledi. Ondan sonra antrenmanlara bile almadılar bizi. Fenerbahçe'de geçirdiğim bu süre tamamen saçmalıktı. Ben ise olgun davrandım ve sessiz kaldım ama içten içe kendimi yiyordum. Orada kalmak artık benim için kabusa dönüşmüştü. O dönem oynamadığım için mantıklı olarak milli takıma da seçilmeyebilirdim ama Cezayir'de teknik direktörüm benim nasıl bir futbolcu olduğumu bildiği için takıma aldı.'

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal