İrfan Can'ın Gözü Avrupa’da!

İsmi Fenerbahçe ile geçen İrfan Can Kahveci ile alakalı bir açıklamada bulunan menajer Batur Altıparmak, genç futbolcunun planlarından bahsetti.

28.05.2020-12:38 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-12:35) İrfan Can'ın Gözü Avrupa’da!

Başakşehir'in 24 yaşındaki genç orta sahası İrfan Can Kahveci'nin yeni sezonda hangi kulübe transfer olacağı henüz belli değil.

Futbolcunun geleceği ile ilgili bir açıklama paylaşan oyuncunun menajeri, genç yıldızın planının Avrupa'ya transfer olmak olduğunu açıkladı.

'HEDEFİ AVRUPA'

Altıparmak, "Yaşadığımız pandemi sürecinde herkes Türkiye Süper Ligi'nde inanılmaz bir mücadelenin olduğunu unuttu. Bildiğiniz gibi Başakşehir şampiyonluğa oynuyor. Bu dönemde transfer spekülasyonlarına ortak olmak doğru değil. Sezon bitince Başakşehir tarafından teklifler değerlendirilir. İrfan Can Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncularından bir tanesi. İrfan'ı almak isteyen önce Başakşehir ile görüşmelidir. Başakşehir'den izin çıktıktan sonra biz transfere dahil olabiliriz. İrfan Can Kahveci'nin hedefi Başakşehir ile başarıya ulaşıp Avrupa'ya transfer olabilmek." açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal