'Hataydı. Fazla Gaza Geldik, Çok Çok Üzgünüm'

Tenisin yıldızlarından Novak Djokovic, Borna Coric, Grigor Dimitrov ve Viktor Troicki'nin coronavirüsüne yakalandığı Adria Tour'da yer alan dünya üç numarası Dominic Thiem, ihmaller ve skandallarla dolu turnuva ile ilgili açıklamalarda bulundu.

25.06.2020-16:31 - (Son Güncelleme: 25.06.2020-16:29) 'Hataydı. Fazla Gaza Geldik, Çok Çok Üzgünüm'

Dünya üç numarasında yer alan Dominic Thiem, Novak Djokovic’in organize ettiği, sosyal mesafelerin hiçe sayıldığı ve dört sporcunun coronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla tam anlamıyla bir skandala dönüşen Adria Tour ile ilgili açıklamalar yaptı.

Thiem çok üzgün olduğunu söylerken “Haftalarca seyircisiz oynadık ve turnuvaya seyircilerin de gelmesi bizi mutlu etmişti. Sırbistan hükümetinin corona kurallarına güvendik ancak fazla iyimsermişiz. Davranışımız bir hataydı, fazla gaza geldik. Çok çok üzgünüm” şeklinde konuştu.

Sosyal mesafelerin hiçe sayıldığı, oyuncuların top toplayıcı çocuklar da dahil olmak üzere hep beraber kol kola fotoğraf çekildiği, bunların yanı sıra bir gece kulübünde sporcuların çılgınca eğlendiği organizasyon iptal olurken Novak Djokovic, Borna Coric, Grigor Dimitrov ve Viktor Troicki’nin testlerinin pozitif olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal