Hasan Ali Kaldırım: 'Tek Düşüncem Futbol'

Hasan Ali Kaldırım’ın Fenerbahçe ile kontratı sezon bitiminde sona erecek. Henüz bir anlaşma sağlayamayan deneyimli futbolcu geleceği ile ilgili konuştu.

06.06.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-10:43) Hasan Ali Kaldırım: 'Tek Düşüncem Futbol'

Şu sıralar sarı- lacivertliler ile anlaşma yapamayan deneyimli sol bekin ezeli rakip Galatasaray ile masaya oturduğu öne sürüldü. Hasan Ali bu olayla alakalı olarak, "Ben Fenerbahçe’de mutluyum. Bu takımın kaptanlarından biriyim. Şu anda bunları düşünmüyorum. Önümüzde kazanmamız gereken bir Türkiye Kupası var. Kısacası tek gündemim futbol. Zamanı gelince yönetimle oturup konuşuruz” ifadelerini kullandı.

TARAFTARIN SERT ELEŞTİRİLERİNE MARUZ KALMIŞTI

Geçtiğimiz aylarda Fenerbahçe taraftarı yönetimin Hasan Ali ile sözleşme yenileme iddialarına karşı sert tepkiler vermişti. Bazı taraftarlar: "Hücuma katkısı yetersiz. Sürekli sakatlanıyor ve takımı yalnız bırakıyor", "Yıllardır takımda ama kendisini bir türlü geliştiremedi. 1.8 milyon euro kazanıyor ve aldığı paranın karşılığını vermiyor", "Hasan Ali'den vazgeçip geleceğe yatırım şart. Altyapıdan oyuncu çıkarmak daha mantıklı" şeklinde eleştirilerde bulunmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal