Hasan Ali Kaldırım Son Kararını Verdi!

Sezon bitiminde kontratı sona erecek olan Fenerbahçe kaptanlarından Hasan Ali Kaldırım, yönetimden gelecek olan yeni bir kontrat bekliyor.

06.05.2020-14:51 - (Son Güncelleme: 06.05.2020-14:42) Hasan Ali Kaldırım Son Kararını Verdi!

Fenerbahçe Futbol Kulübü, gelecek sezonun kadro iskeletini kurmaya çalışıyor. Başkan Ali Koç, futbol şubesini daha iyi hale getirmek için idarecilerden Mustafa Kemal Danabaş ve Selahattin Baki’ye tam yetkiyi sundu.

Yapılan habere göre; bu kişilerle beraber sportif direktörlük görevi sürdürecek olan Emre Belözoğlu, yeni sezonun planlamasını Başkan Ali Koç’la beraber devam ettirecek.

HASAN ALİ, YENİ KONTRATI BEKLİYOR

Sezon bitiminde takım arkadaşı Tolga Ciğerci gibi kontratı sona erecek olan kulüpteki tek sol bek Hasan Ali Kaldırım, yönetimden yapılacak bir çağrıyı bekliyor.

Geçen haftalarda ismi İngiliz kulübü Sheffield United’la geçen Kaldırım, kendisine yapılan teklifleri değerlendirmeye alıyor.

Sarı- lacivertlilerin kaptanlarından Kaldırım, yönetime karşı, "Bu kulübe uzun yıllar hizmet ettim. Çalışmalarımı anlık olarak disiplinle sürdürmekteyim. Burada kalıp kalmayacağım, benimle alakalı bir konu değil" şeklinde konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal