Hasan Ali Kaldırım Formasına Kavuşuyor

Yaşamış olduğu uzun süreli sakatlığın sonrasında yeniden antrenmanlara başlayan Hasan Ali Kaldırım'ın en geç Galatasaray derbisinde forma giymesi bekleniyor.

04.02.2020-11:58 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-15:40) Hasan Ali Kaldırım Formasına Kavuşuyor

Yaşamış olduğu uzun süreli sakatlığın sonrasında yeniden antrenmanlara başlayan Hasan Ali Kaldırım'ın en geç Galatasaray derbisinde forma giymesi bekleniyor.

Süper Lig'in ikinci devresine zorlu bir fikstür ile giren Fenerbahçe, Gaziantep ve Başakşehir karşılaşmalarından galibiyetle ayrılıp, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını çeyrek finale yazdırmıştı. 20. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşan sarı-lacivertliler, 2-1'lik mağlubiyete ise engel olamamıştı. Sergilenen oyun taraftarı mutlu etse de Kanarya zirve yarışında ağır darbe almış oldu.

Sezonun başından itibaren derbide de sol bekte Dirar'ın stoperde Jailson'un oynadığı Fenerbahçe'ye müjdeli haber geldi. Audi Cup turnuvasında Bayern Münih ile yapılan karşılaşmada sakatlanan Hasan Ali Kaldırım, sezonun ilk 6 haftasında oynayamamıştı.

Deplasmanda Galatasaray ile oynanan mücadelenin 90. dakikasında oyuna giren Hasan Ali Kaldırım, daha sonra tekrardan sakatlanmış ve 20. haftası geride kalan Süper Lig’de takımını yalnız bırakmıştı.

Yaşadığı sakatlığı neredeyse tamamen atlatan ve antrenmanlara başlayan Hasan Ali Kaldırım'ın durumu teknik heyet tarafından yakından inceleniyor.

Ligin 21. Haftasında sahasında Alanyaspor mücadelesinde forma giymesi beklenmeyen Hasan Ali’nin kupada oynanacak Kırklarelispor rövanş maçında sahada olabilir.

Milli futbolcunun23. Haftada Galatasaray ile oynanacak mücadelede Ersun Yanal’ın şans vermesi durumunda forma giyebileceği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal