'Artık Kötü Gidişata Dur Dememiz Gerekiyor'

Yeni Malatyaspor basın sözcüsü Hakkı Çelikel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

04.02.2020-11:48 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-11:43) 'Artık Kötü Gidişata Dur Dememiz Gerekiyor'

Yeni Malatyaspor basın sözcüsü Hakkı Çelikel, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çelikel, Artık kötü gidişata dur dememiz ifadelerini kullandı.

İşte o açıklamalar:

Alanyaspor karşısında iyi bir oyun sergilememize rağmen maalesef yenildik. Kötü gidişatı düzeltmek için gerekeni yapacağız. Takımızın kalitesine inanıyoruz. Bakıldığında topa sahip olma oranı ve etkili atak girişimi gibi istatistikler lehimize. Fakat Başakşehir maçındaki gibi bireysel hata kaynaklı bir golle ilk yarıyı geride kapattık. Golün dakikası direncimizi kırdı ve planlarımızı sekteye uğrattı. Tabi yeni hocamızla ilk maçımızı kazanmak isterdik.

Ankaragücü takımıyla cuma günü oldukça zor ve önemli bir maça çıkacağız. Bu maçtan alacağımız galibiyetle kötü gidişatın üzerine sünger çekmek istiyoruz. Bu anlamda taraftarımızın da yanımızda olmalarını istiyoruz. Biliyoruz onları haftalardır üzüyoruz ama futbolda bazen bu tür süreçler olabiliyor. Kendilerinden özür dileyebileceğimiz bir maç olarak gördüğümüz Ankaragücü maçı her şeyiyle bizim adımıza dönüm anlamı taşıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal