Trabzon Valiliğinden Fenerbahçe Açıklaması!

Trabzon Valiliği, Süper Lig'in 20. hafta karşılaşmalarında 1 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen Trabzonspor Fenerbahçe derbisinin sonrasında havalimanına giden sarı lacivertli otobüse bir arabadan silahla ateş açıldığı söylentilerini yalanladı.

04.02.2020-11:58 - (Son Güncelleme: 04.02.2020-11:52) Trabzon Valiliğinden Fenerbahçe Açıklaması!
Valilikten gelen yazılı duyuruda, Trabzon'da 1 Şubat Cumartesi günü yapılan Trabzonspor Fenerbahçe maçının ardından bazı basın kanallarının ve sosyal medyada, alınan güvenlik tedbirlerinin az olduğu, statdan havalimanına seyir halinde olan fenerbahçe otobüsüne bir arabadan silah teşhir edildiğine dair söylentilerin yalan olduğu söylendi.

Açıklamada, "Söz konusu iddia ile ilgili yapılan incelemede, herhangi bir silah teşhirinin söz konusu olmadığı, Uluslararası Karadeniz Sahil Yolu İtfaiye Kavşağı civarında, akan trafik esnasında sadece 15 saniye süreyle takım otobüsünün yanından geçen araçta bulunan F.A. isimli vatandaşın cep telefonuyla kayıt yaptığı görülmüştür." sözleri kullanıldı.

Emniyette ifade veren F.A'nın görüntü kaydı ile otobüsten çekilen resimlerin eşleştiği, şöförün elinde silah değil cep telefonu olduğunun tespit edildiği belirtilerek, "Dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de gerçekleşecek bu müsabakalar üzerinden taraftarları kutuplaştırmaya, ayrıştırmaya çalışmak, spor müsabakalarının centilmenlik ruhuna uygun olamayacağı gibi bu tarz girişimlerde bulunmak da kimseye fayda sağlamayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal