Hamza Hamzaoğlu: Herkes Kendine Çeki Düzen Versin

Gençlerbirliği deplasmanda Beşiktaş'a karşı 9 kişi tamamladıkları maçta 4-1 mağlup oldu

28.12.2019-09:45 - (Son Güncelleme: 28.12.2019-09:41) Hamza Hamzaoğlu: Herkes Kendine Çeki Düzen Versin

Başkent ekibi Süper Lig’in 17. Hafta açılış maçında deplasmanda Beşiktaş’a 4-1 mağlup oldukları maçın ardından Gençlerbirliği Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu açıklamalarda bulundu.

Mücadelenin ardından teknik direktör Hamzaoğlu, "Güzel, keyifli bir akşam yaşamak istiyorduk. Bizim açımızdan keyifli olmadı. Kırmızı kartlar bizi eksik bıraktı. Sahada istediğimiz gibi keyifli bir oyun çıkmadı." Dedi.

Gördüğü kırmızı kart sebebiyle hakem Fırat Aydınus’un yönetimini eleştiren teknik adam, "Nadir, kırmızı kartta herhalde hakeme küfür etti. Tamam suç var, cezası da olmalı. Ancak o suça giderken kişi neden bunu yapıyor? Hakem Vida'nın tekmesine faulü vermiş olsaydı, bunu konuşmayacaktık. Birilerini sahadan atmak kolay ama hakemlerin asıl maçı 11'e 11 bitirmek için gayret göstermesi lazım. Birçok maçta kafalarını çevirdiklerine çok şahit oldum. İstediklerini görüyorlar, istemediklerini görmüyorlar veya duymuyorlar." İfadelerinde bulundu.

Hamza Hamzaoğlu, Nadir'in hareketlerinde bir hata gördüklerinde ceza vereceklerini vurgulayan, "Yasin'in kartı pozisyon icabı oldu. Nadir'in kartı önemli, bunu değerlendireceğiz." Şeklinde konuştu.

Karşılaşmayı yorumlayan Hamzaoğlu, "9 kişi kaldıktan sonra sadece savunan, yakalayabilirse gol bulmaya çalışan ve bunda da başarılı olamayan bir takımdık. Son ana kadar mücadele eden oyuncularım vardı." Açıklamalarında bulundu

“Yok edemezsiniz. VAR da getirseniz yok edemezsiniz”

Lig'deki hakemlerin sergiledikleri performansı ve yapılan tartışmalarla ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu, çözüm için herkesin birlikte hareket etmesi gerekiyor şeklinde konuştu.

Artık kesin kararların alınması gerektiğini söyleyen Hamzaoğlu, "Bir araya gelmeyi başarmalıyız. Hakem hatası bu oyunun içinde var ve her zaman olacak. Yok edemezsiniz. VAR da getirseniz yok edemezsiniz. Birbirimize saygı duymayı, birbirimizi sevmeyi öğrenmemiz lazım. Herkes kendine çekidüzen versin, iyi niyetli düşünsün ve güzel olması için çaba sarf etsin. Her türlü hatayı kabul edelim ama bunun için karar almamız gerekiyor. Birbirimizi hep kötülüyoruz." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal