Göztepe Gençlerbirliği'ni Konuk Ediyor

Süper Lig'in 20.haftasının açılış mücadelelerinden olan Göztepe-Gençlerbirliği'ni saat 16.00'da oynanacak olan karşılaşmada Gürsel Aksel Stadyumu'nda konuk edecek. Karşılaşmayı hakem Burak Şeker yönetecek.

19.01.2021-15:59 - (Son Güncelleme: 19.01.2021-15:59) Göztepe Gençlerbirliği'ni Konuk Ediyor

Göztepe ligde 7 haftalık galibiyet hasretini geçtiğimiz hafta oynadığı İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında 3-2 galip gelerek sonlandırmıştı. Yeni transferlerinin geçtiğimiz hafta takıma katılmasının ardından farklı bir oyun sürdüren Göztepe evinde oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasında çıkışını sürdürmek istiyor.

Gençlerbirliği ise ligde 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik almasınnın ardından Galatasaray'a 6-0, Karagümrük'e 3-1 kaybederek kötü bir seri sürdürmüştü. Gençlerbirliği 2 haftalık kötü gidişatını Göztepe karşılaşmasıyla tersine çevirmek istiyor.

İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmada Gençlerbirliği 4 galibiyet alırken 1 karşılaşma ise Göztepe'nin galibiyeti ile sonuçlandı. 

Ev sahibi ekipte en golcü oyuncu 4 gol ile Halil Akbunar ve Ndiaye olurken Gençlerbirliği'nde ise Candeias attığı 4 gol ile takımın en golcü oyuncusu durumunda.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal