Gomis Feda Dedi!

Galatasaray'ın eski yıldızı Bafetimbi Gomis'in oynadığı, Falcao'nun da gideceği öne sürülen Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal'de oyuncuların maaşları yüzde 50 indirildi.

13.04.2020-17:15 - (Son Güncelleme: 13.04.2020-17:13) Gomis Feda Dedi!

Coronavirüsü etkisinden dolayı maaşlarda indirime giden Suudi Arabistan'dan takımlar da katılmaya başladı. Avrupa'da Barcelona başta olmakla birlikte pek çok kulüpte yapılan maaş kesintileri, son olarak Al Hilal kulübünün de kapısını çaldı.

Asya Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu olan, Galatasaray'ın eski futbolcusu Bafetimbi Gomis'in de top koşturduğu Arap kulübünde, futbolcularla gerçekleşen toplantılarda karara varıldı. Ücretlerinde ciddi bir indirimi göze alan oyuncuların maaşlarında %50'lik bir indirime gidildiği açıklandı. 

Teknik adamlığını Razvan Lucescu'nun yaptığı, Suudi Arabistan liginin de şampiyonu olan kulübün oyuncularının gönüllü olarak istedikleri ücret indirimi, futbol yeniden başlayana kadar geçerli olacak. Al Hilal Kulübü'nden verilen açıklamada futbolcuların sergiledikleri anlayış sebebiyle teşekkür edildi. Galatasaraylı Radamel Falcao ile alakalı da son zamanlarda, bu kulübe gideceği yönünde iddialar öne sürülmüştü.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal