Giannis: 'Şampiyonluk Hissini Hayal Bile Edemiyorum'

Milwaukee Bucks yıldızı Giannis Antetokounmpo, şampiyon olmanın yaşatacağı mutluluğu tahmin edemediğini söyledi.

06.03.2020-12:55 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-12:51) Giannis: 'Şampiyonluk Hissini Hayal Bile Edemiyorum'
Giannis, saha içinde ve saha dışında, Milwaukee'ye bir NBA zirvesi tatdırmak getirmek için elinden geleni ardına koymuyor.

Antetokounmpo, Malcolm Brogdon'ın Indiana Pacers'a bir imza-ve-takas anlaşması ile transfer olmasının ardından, bu yaz son derece rahatsız olmasına karşın Bucks'un serbest basketbolcuları almasına yardım etmişti:

"Bu şeyleri yapmaktan hoşlanmıyorum. (Bucks genel menajeri Jon Horst'un) ya da koçun (Mike Budenholzer) işini ya da kim olursa olsun, onun yaptığı işi yaptığım için fazladan maaş alamıyorum. Bana bir yıl önce, iki yıl önce sorsanız, 'Koç, siz halledin' derdim."

Brogdon'ın Pacers'a gittiğini duyduğunda, Antetokounmpo devreye girdiğini söyledi:

"Bu durum, 'Pekala. Malcolm gitmek üzere.' dediğim noktada gelişti. Ve o dönemde, Wesley Matthews ve Kyle Korver, kazanmamıza yardımcı olabileceğini düşündüğüm adamlardı."

Antetokounmpo bu sezon Matthews ve Korver'in arkasında durdu:

"Birlikte bir şampiyonluk kazanırsak sahip olacağımız hissi hayal bile edemiyorum. Bu ekip özel bir ekip. Atmosfer inanılmaz. Bir şampiyonluk kazanırsak, muhteşem olacak. Hayatımız boyunca sürecek bir bağ kurmuş olacağız, ve aradığım şey de bu. Takım arkadaşlarımı çok seviyorum. Onlar için ölürüm. Ben böyle biriyim ve umarım onlar da bunu biliyordur, ki bence biliyorlar. Kazanmak istediğim grup bu grup ve umarım bunu başarabiliriz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal