Galatasaray'ın yıldızına Sürpriz Teklif

Galatasaray'ın Cezayir’li yıldızı Sofian Feghouli için Arabistan Ligi kulüplerinden Al Nasr'ın Faslı oyuncu için iletişime geçeceği açıklandı. Feghouli bu zaman kadar Galatasaray’da 101 karşılaşmada 26 gol 22 asistlik katkı gösterdi.

26.03.2020-09:47 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-09:43) Galatasaray'ın yıldızına Sürpriz Teklif

Zor zamanların yaşandığı şu günlerde Galatasaray'a transfer müjdesi geldi. Sofiane Feghouli'ye Suudi Arabistan'ın Al Nasr kulübü talip oldu. Ahmet Musa için de Leicester City'ye 16,8 milyon Euro transfer ücreti ödeyen fakat Nijeryalı futbolcudan dolayı hayal kırıklığına yaşayan Suudi Arabistan kulübünün, çalışmalara Feghouli için başladığı belirtildi. Al Nasr'ın, Ahmed Musa'yı en uygun bonservise satıp, gelecek parayı da Feghouli transferinde kullanacağı açıklandı.

TEKLİFİ KABUL EDECEK Mİ?

Galatasaray idaresinin coronavirüs salgını sebebiyle oluşan ekonomik kriz sonrasında TFF'den verilen ikazla futbolcuların ücretinden indirim isteneceği durumda Feghouli'nin de teklife 'Evet' diyeceği tahmin ediliyor.

İKİ SENEDE İKİ ŞAMPİYONLUK

Üç senedir Galatasaray’da top koşturan Sofiane Feghouli, son iki senede yaşanılan şampiyonluklarda önemli katkı verdi. Bu sezon da 21 karşılaşmada forma giyen 30 yaşındaki yıldız, 5 gol, 2 asistlik performans verdi ve G.Saray'ın yükselişinde pay sahibi oldu
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal