Galatasaray'ın Yeni 10 Numarası Belli Oldu!

Belhanda'yı Arap kulüplerine satmayı hedefleyen Galatasaray yönetimi, milli yıldız Yunus Mallı'yı radarına aldı.

05.05.2020-09:56 - (Son Güncelleme: 05.05.2020-09:53) Galatasaray'ın Yeni 10 Numarası Belli Oldu!

Demir Grup Sivasspor'dan Mert Hakan Yandaş, Emre Kılınç ve Erdoğan Yeşilyurt ile anlaşan, Semih Kaya ve Arda Turan'ı da transfer listesinde bulunduran Galatasaray, bu yıldızlara Almanya'da forma giyen Yunus Mallı'yı da kattı.

Bonservisi Wolfsburg'da yer alan 28 yaşındaki yıldız oyuncu, devre arası transfer sezonunda Union Berlin'e bedelsiz bir şekilde kiralanmıştı.

Sezon bitimi Wolfsburg'a geri dönecek olan Yunus'un takımıyla 1 sene daha kontratı bulunuyor ancak şansı az olduğu için gitmesine kesin gözle bakılıyor. Bu sebeple Wolfsburg'dan transfer için kolaylık beklenecek.

TERİM, MİLLİ TAKIM'A GETİRMİŞTİ

Yunus'u 13 Kasım 2015'te Katar ile gerçekleşen hazırlık karşılaşmasında A Milli Takım'a katan ilk teknik adam Fatih Terim'di. İkili içerisinde bu sebeple bir bağ oluştuğu ve Yunus'un sıcak baktığı belirtildi.

Senelik 3 milyon 350 bin euro net ücret verdiği Younes Belhanda'yı sezon bitiminde Arap kulüplerine satmak isteyen Galatasaray, onun boşluğunu da Yunus ile doldurmayı planlıyor.

Sarı- kırmızılılar bu şekilde hem maaş bütçesini azaltmayı hem de takımdaki yerli sayısını artırma hedefine ulaşmayı amaçlıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal