Galatasaray'ın 22. Şampiyonluk Kutlamaları Başladı

Spor Toto Süper Lig'de 22. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, bu akşam Türk Telekom Stadyumu'nda kutlama gerçekleştirecek. Futbolcular ve teknik heyet Florya Metin Oktay Tesisleri'nden üzeri açık otobüsle stada doğru hareket ediyor.

25.05.2019-19:14 - (Son Güncelleme: 25.05.2019-19:22)

Galatasaray, 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nu şampiyon olarak tamamladı.

YER SARI GÖK KIRMIZI  

Şampiyon Galatasaray, bu akşam Türk Telekom Stadı'nda düzenlenecek kutlama ile kupasını alacak. Taraftarların bayram yerine çevirdiği statyumda kutlamalar günün erken saatlerinde başladı. Sarı kırmızılılar Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde adeta yer sarı gök kırmızı oldu.

OTOBÜSLE ŞEHİR TURU   

Sarı kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, Florya Metin Oktay Tesisleri’nden üzeri açık otobüsle şehir turu atarak Türk Telekom Stadı’na doğru harekete geçti. Otobüste eğlenceli anlar yaşayan futbolcular Galatasaray marşlarıyla coşarken, bu esnada renkli görüntüler oluşturdular.

ARENA'DA TARAFTARLAR COŞACAK  

Dev bir sahnenin kurulacağı Türk Telekom Stadyumu’nda LED ekranla tribündeki taraftarlar şampiyonluk kutlamasına dair tüm anları detaylı bir şekilde izleyebilecek. Sürpriz şarkıcılar, DJ Suat Ateşdağlı performansı, özel ışıklandırma sistemleri, lazer gösterileri, görsel efektler, alev makineleri, discoball logolar ve payroteknik gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak.

KUPA KAPTANLARA VERİLECEK 

Tüm futbolcular ve teknik heyet anons edilerek sahneye çağrılacak. Ardından kupa kaptan Selçuk İnan ve Muslera’ya verilecek. Törene ayrıca uçağı kaçırdığı için şampiyonluk maçına gelemeyen Sneijder, eski golcü Drogba ve taraftarın sevgilisi Ujfalusi gibi isimler de gelecek.

GALATASARAY KUPA TÖRENİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?
 
Galatasaray Spor Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, Galatasaray'ın 22. şampiyonluk kupasıyla taçlandıracağı Gala Gecesi bu akşam saat 19.05'te başlayacak. Şampiyonluk kutlaması GS TV, Aspor, Blu TV, galatasaray.com ve Galatasaray'ın resmi YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal