Galatasaray'ı İki Futbolcu FIFA’ya Şikayet Etti!

Galatasaray'da gerçekleşen son olaylar krize sebep oldu. Cimbom’un iki yıldızı paralarını alamadıkları gerekçesiyle FIFA'ya şikayet etti.

13.08.2020-14:49 - (Son Güncelleme: 13.08.2020-15:15) Galatasaray'ı İki Futbolcu FIFA’ya Şikayet Etti!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu 6. sırada sonlandıran Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde de başarısız bir sezon geçirmişti.

Tecrübeli teknik direktör Fatih Terim’in isteğiyle kadroda önemli bir değişikliğe gidecek olan Galatasaray’da, Nagatomo, Onyekuru, Seri, Lemina, Andone ve Selçuk İnan gibi isimler gönderilmiş ve maliyet oldukça azaltılmıştı.

Geçtiğimiz gün Falcao'nun indirim yaptığını kaydeden ve takımda devam edeceğini duyuran Başkan Mustafa Cengiz, takımın iki yıldızının yaptığı son hareketiyle adeta şok etkisi yaşadı.

FIFA’YA ŞİKAYET ETTİLER

Sarı-Kırmızılı kulübün 2 önemli futbolcusu Sofiane Feghouli ile Younnes Belhanda maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle FIFA'ya şikayet ederek Galatasaray'a ihtar çektirdiler.

Yaşananlar camiada şok etkisi yaratırken her iki futbolcunun da FIFA'ya 'Galatasaray'dan paramızı alamıyoruz. Bu şekilde de oynamak istemiyoruz' açıklaması yaptığı gelen iddialar arasında.

Feghouli ve Belhanda Fatih Terim'in gelecek sezonda takımda görmek istemediği isimlerin başında geliyordu.

İNDİREME OLUMSUZ YAKLAŞMIŞLARDI

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de geçtiğimiz gün 'İndirim konusunda 4 isim bizi zorluyor' açıklamasını yapmıştı.

KADRO DIŞI KALMA İHTİMALLERİ VAR

Belhanda ve Feghouli'nin FIFA'ya gitmesinin ardından yönetimin bu futbolcuları kadro dışı bırakma olasılığını masaya yatırdığı aktarıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal