Galatasaray'dan Ryan Donk'a Yeni Kontrat!

Fatih Terim'in jokeri Ryan Donk, Galatasaray'la sözleşme tazeliyor. Kontarı sonlanacak olan 34 yaşındaki yıldız ile 1+1 yıllık yeni bir sözleşme yapılacak. Deneyimli oyuncunun ücreti ise yeni kontrat ile 1.2 milyon euroya çekilecek.

02.05.2020-17:57 - (Son Güncelleme: 02.05.2020-17:55) Galatasaray'dan Ryan Donk'a Yeni Kontrat!

Ryan Donk, Galatasaray’da adeta tekrardan doğdu. Daha önce ıslıklanan oyuncu, şu sıralar takımın jokeri pozisyonunda ve ilerleyen yaşına rağmen kalması isteniyor. Kasımpaşa’dan büyük umutlarla alınmasına rağmen hayal kırıklığı yaratan performansı, taraftarın top ayağına geldiğinde ıslıkladığı, kulübün maaşının büyük kısmını verip göndermeye çalıştığı ama kulüp bulamayan Donk, şu sıralar değere bindi. Fatih Terim’in 2017- 2018 sezonunun ilk yarısının sonlanmasına 1 hafta kala takımın başına gelmesiyle Donk’un hayatı tam tersine döndü.

O zaman 28 kişilik kadroya bile giremeyen Hollandalı yıldız, hem sezonun ikinci yarısında hem de geçen sezonki şampiyonlukta önemli bir katkı sağladı.

1+1 YILLIK YENİ SÖZLEŞME

Terim’le birlikte önce yarım sezonluk oyunuyla yeni kontratı kapan Donk iki senedir 2.2 milyon euro aldı. Kontratı bu yaz sona eren 34 yaşındaki oyuncu ile 1+1 yıllık yeni bir sözleşme yapılması amaçlanıyor. Deneyimli oyuncunun ücreti ise yeni kontrat ile 1.2 milyon euroya indirileceği ifade edildi.

Fatih Terim’in vazgeçilmezlerinden olan, orta saha asıl pozisyonu olmasına rağmen bazen forvet, yeri geldiği zaman da defansta oynayan Donk, Luyindama’nın sezonu kapatmasından sonra savunmanın lideri olmuştu.

Zaman zaman ileri çıkışları ve golleri ile gözleri üzerine çeken Donk, mücadeleci oyunu ile teknik ekibin en çok güvendiği oyuncuların başında geliyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal