Galatasaray’dan Khabib Nurmagomedov Hamlesi!

Karma dövüş sanatları hafif sıklet unvan müsabakasında İrlandalı Conor McGregor’u mağlup ederek şampiyonluk kemerini muhafaza eden Rus Asıllı Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov’a Galatasaray’dan davet geldi.

09.10.2018-14:15 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-14:12) Galatasaray’dan Khabib Nurmagomedov Hamlesi!

Mücadele öncesi İslam karşıtı söylemleriyle büyük tepki toplayan İrlandalı rakibini nakavt eden Müslüman boksör, İslam dünyasında fenomen durumunda geldi. Galatasaray'a olan sevgisi ve ilgisi de bilinen Nurmagomedov için sarı kırmızılı yönetim, gündem yaratacak bir hamleye hazırlanıyor.

Sarı kırmızılı yönetim, Dağıstanlı boksörü 24 Ekim'de Şampiyonlar Ligi’nde Schalke 04 ile Türk Telekom Stadı'nda oynanacak müsabakaya getirmek adına adım atıyor.

Galatasaray Kulübü, Khabib'in 14 yaşındayken üzerinde Galatasaray formasıyla verdiği pozu sosyal medya hesaplarından paylaşarak yıldız boksörü kutlamıştı. Alçak gönüllüğüyle tanınan sporcu, McGregor galibiyetinin ardından sosyal medya hesabında 1 günde 4 milyon takipçi kazandı.

Karşılaşmadan önce 6 milyon Instagram takipçisi bulunan 30 yaşındaki sporcu, kısa sürede 10 milyon takipçiye ulaştı. Nurmagomedov'un büyük zaferi dünya basınında da kendine manşetlerden yer buldu. 



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal