ABD’de Kazanan Michael Goulian!

Red Bull Air Race’te sezonun son yarışı ABD’de gerçekleşti.

09.10.2018-14:03 - (Son Güncelleme: 09.10.2018-14:01) ABD’de Kazanan Michael Goulian!

Red Bull Air Race’te Asya ve Avrupa’daki yarışların ardından ABD’de büyük bir heyecan yaşandı.

Red Bull'dan yapılan açıklamada, hız ve dengeyi birleştirerek akrobatik hareketler gerçekleştiren sürücülerin mücadele ettiği Red Bull Air Race’te sezonun son yarışlarında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Asya ve Avrupa’daki yarışlardan sonra ABD’ye taşınan heyecanda zirve, son yarıştan önce tekrar el değiştirdi.

Yaklaşık 40 bin kişinin seyrettiği organizasyonda, rakiplerinden daha iyi bir performans ortaya koyan ABD’li pilot Michael Goulian zirvenin sahibi oldu. Goulian’ı Kanadalı sürücü Pete McLeod ve Fransız pilot Nicolas Ivanoff izledi.

Bu galibiyetin ardından Goulian genel klasman liderliğini de ele geçirdi. Beş yarışın ardından ilk defa kazanan ve 70 puana yükselen Goulian, 65 puanlı Martin Sonka’yı geride bıraktı ve zirvenin yeni sahibi oldu. Avustralyalı sürücü Matt Hall da 63 puanla üçüncü basamakta yer aldı.

Red Bull Air Race’te sezonun son mücadelesi 18 Kasım’da Teksas’ta gerçekleşecek. Sürücüler arasındaki kıyasıya şampiyonluk rekabeti, gökyüzünde inanılmaz görüntüleri beraberinde getirecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal