Galatasaray'a Marcao Piyangosu!

Galatasaray, 4 milyon euroya transfer ettiği Brezilyalı savunmacıdan ciddi bir kazanç elde edebilecek. İtalyan kulübü, Marcao’nun menajeriyle iletişime geçti, teklifi aktardı.

12.05.2020-12:37 - (Son Güncelleme: 12.05.2020-12:35) Galatasaray'a Marcao Piyangosu!
Atalanta, Galatasaraylı Marcao’yu radarına aldı, sarı- kırmızılılara önemli bir kazanç getirecek temaslar yapıldı. İtalyan kulübü, geçen sezon transfer yapamadığı Brezilyalı defans için tekrardan iletişime geçti. Atalanta, 23 yaşındaki genç savunmacı için kesenin ağzını açtı.
Genç yıldızın menajeri ile iletişime geçen İtalyanlar, Marcao’yu transfer etmek istediklerini söyledi. Futbolcu ve menajeri de bu gelişmeyi sarı- kırmızılılara aktardı.
12 MİLYON EUROLUK TEKLİF!
Marcao, kendisine getirilen cazip öneriyi değerlendirmek isterken, Cim- Bom, 12 milyon euroluk teklifi pek yeterli bulmadı. Sarı- kırmızılılar, Chaves’ten geçen yıl devre ortasında 4 milyon euroya transfer ettiği genç savunmacı için 16- 17 milyon euroluk bir bonservis belirledi.
Bu fiyatın verilmesi halinde Marcao’nun Atalanta’ya gitmesine yeşil ışık yakılacağı ifade edildi. Marcao için Sevilla ve Valencia gibi İspanyol kulüplerinin nabız yoklaması da yine bu olayda Galatasaray’ın elini güçlendiriyor.
İSPANYOLLAR PEŞİNDE
Galatasaray ile 2 yıl daha kontratı olan Marcao, senelik 850 bin euro alıyor. Brezilyalı defans, özellikle ligin ikinci bölümünde artan performansıyla gözleri üzerine çekmişti. Böylece Premier Lig kulüplerinin gözdesi Luyindama’nın sonrasında Marcao’ya da İtalyan ve İspanyol kulüplerinin talip olması, Galatasaray’ın yüzünü güldürdü. Galatasaray bu iki stoperin en az birini satmayı amaçlıyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal