Galatasaray’a Dünyaca Ünlü Forvet! Menajeri Açıkladı

Yaz transfer döneminde Bafetimbi Gomis’i satarak yerine golcü transferi yapamayan sarı kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çeken Galatasaray yönetimi, devre arasında yıldız bir golcüyü kadrosuna katarak kendisini affettirmek istiyor.

21.12.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-10:51) Galatasaray’a Dünyaca Ünlü Forvet! Menajeri Açıkladı

Galatasaray’da yönetim, ocak ayında yıldız bir santrfor kadroya katmak için kollarını sıvadı.  Sarı kırmızılı yöneticiler, gözünü bu sezon Monaco'da mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Kolombiyalı forvet Radamel Falcao’ya dikti.

Sarı kırmızılı kulüp, yıldız golcüsü renklerine bağlamak için tüm koşulları zorlarken Falcao cephesinden de yüzleri güldüren haberler gelmeye başladı.

Radamel Falcao'nun Türkiye temsilcisi Fatih İlek, Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Tecrübeli forvetin Galatasaray'a transfer olabileceğini vurgulayan İlek, "Falcao, Süper Lig’in heyecanlı olduğunu biliyor ve artık yeni bir serüvene atılmak istiyor.

Ülkemize pek çok yıldız transfer oldu. Falcao da gelebilir. Onun paraya ihtiyacı yok." dedi.

Fransa'da bu sezon kötü performans gösteren Monaco'nun küçülmeye hazırlandığını kaydeden Fatih İlek, "Bedelsiz bir şekilde takımdan ayrılabilir. Bu durum sezon başında da geçerliydi. Monaco'nun yaşadığı durum belli." ifadelerini kullandı.

Dünyanın her kulübünden 32 yaşındaki golcüye teklifler olduğunun altını çizen İlek, Falcao'nun transferinin Galatasaray'a bağlı olduğunu söyledi.

İlek, hafta sonunda Kolombiyalı yıldızla görüşeceklerini ve transfer şartlarını konuşacaklarını aktardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal