Galatasaray - Kayserispor Maçı Muhtemel 11'ler

Süper Lig'in 9. haftasının kapanış maçı Galatasaray Kayserispor için heyecan dorukta. Galatasaray evinde yeni teknik direktörü Samet Aybaba yönetiminde ilk maçına çıkacak Kayserispor'u ağırlıyor. Son 3 lig maçını kazanan Cimbom, Kayserispor'u da yenip seriyi sürdürmeyi amaçlıyor.

23.11.2020-16:42 - (Son Güncelleme: 23.11.2020-17:16) Galatasaray - Kayserispor Maçı Muhtemel 11'ler
Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray, kendi sahasında Hes Kablo Kayserispor'u konuk edecek. Türk Telekom Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Turgut Doman yönetecek.

Sarı-kırmızılılarda milli arada 4 futbolcu sakatlanırken, 5 oyuncu da koronavirüse yakalandı. Christian Luyindama, Emre Taşdemir, Peter Etebo ve Radamel Falcao sakatlık yaşadı. Arda Turan, Ryan Babel, Omar Elabdellaoui, Belhanda ve Okan Kocuk'un ise koronavirüsü testi pozitif çıktı.

TAYLAN VE BELHANDA SINIRDA

Galatasaray'da Taylan Antalyalı ve Younes Belhanda, Kayserispor maçı öncesinde sarı kart sınırında bulunuyor. Belhanda bugün yok. Taylan sarı kart görmesi halinde deplasmandaki Çaykur Rizespor maçında görev alamayacak.

49. RANDEVU

Galatasaray ile Kayserispor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 48 kez birbirlerine rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Cimbom, 31 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ise 3 defa rakibini mağlup edebildi. 14 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Aslan’ın toplam 108 golüne, Kayseri temsilcisi 37 golle yanıt verdi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray, Kayseri’de 3-2, İstanbul’da 4-1’lik skorla rakibini mağlup etmişti.

Galatasaray, Kayserispor karşısında ligdeki en farklı galibiyetini ise 2015-2016 sezonunda İstanbul'da 6-0'lık sonuçla aldı.

FATİH TERİM: 7 - SAMET AYBABA: 1

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Kayserispor Teknik Direktörü Samet Aybaba bugüne kadar 12 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Terim'in Aybaba'ya 7-1'lik üstünlüğü bulunuyor. 4 maç da berabere sona erdi. Bu maçlarda Fatih Terim Galatasaray'ın başında olurken, Samet Aybaba ise MKE Ankaragücü, Vanspor, Gençlerbirliği, Trabzonspor, Beşiktaş, Antalyaspor, Sivasspor ve Bursaspor ile sahaya çıktı.

EVİNDE 5 PUAN KAYBETTİ

Galatasaray ligde bu sezon iç sahada 4 karşılaşmaya çıktı. Sarı-kırmızılılar oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Aslan 5 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 3 gole engel olamadı.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Fatih Öztürk, Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan, Emre Akbaba, Emre Kılınç, Ömer Bayram, Feghouli, Diagne.

Kayserispor: Lung, Lopes, Sapunaru, Kolovetsios, Behich, Campanharo, Ackah, Lennon, Fernandes, Hasan, Alibec.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal