Galatasaray, Inter’den Joao Mario’yu İstiyor!

Orta sahaya transfer yapmak için girişimlerine devam eden Galatasaray'ın, önceki transfer sezonunda da gündem olan Joao Mario'nun transfer edilmesi için takımı Inter ile iletişime geçtiği ortaya çıktı.

22.09.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-16:41) Galatasaray, Inter’den Joao Mario’yu İstiyor!

Galatasaray, orta saha transferi için çalışmalarına devam ediyor. İtalya Serie A’dan Sami Khedira'yı radarına alan Galatasaray, bu defa Inter'in orta sahası Joao Mario için temas kurdu. Record'un yaptığı habere göre sarı- kırmızılılar, Joao Mario için Inter ile görüşen takımlardan biri durumunda. Daha önce de Nainggolan için İtalyan ekibiyle iletişime geçtiği kaydedilen Galatasaray, bu defa Joao Mario'nun transferini sonlandırmak için devrede...

GALATASARAY DIŞINDA İLGİLENENLER VAR

Daha önceki transfer sezonunda da Galatasaray'ın listesinde yer alan Portekizli orta saha, geride kalan sezonu Lokomotiv Moskova'da kiralık olarak sürdürmüştü. Futboluyla Galatasaray dışında Newcastle United, Leeds United, West Ham, Valencia ve Betis'in de ilgilendiği kaydedildi.

INTER 40 MİLYON’A ALMIŞTI

Inter, 2016'da 40 milyon Euro'luk bonservis ücretiyle transfer ettiği futbolcuyu daha önce West Ham ve Lokomotiv Moskova'ya kiralık olarak yollamıştı. İtalyan devinin bu defa 2022'de kontratını sona erecek futbolcuyu bonservisi ile kulüpten yollamak istediği kaydedilmekte. Inter'in Joao Mario'nun bonservisi için 13 milyon Euro ücret istediği belirtilmekte.

27 yaşındaki Angola asıllı Portekizli futbolcu, ülkesinin a milli takımı ile de 46 karşılaşmada forma giydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal