Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den Transfer Müjdesi!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, devre arası transfer döneminde teknik direktör Fatih Terim’in taleplerini karşılayacaklarını belirtti.

21.12.2018-12:34 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-12:32) Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’den Transfer Müjdesi!

Mustafa Cengiz, transfer sezonuna ilişkin yaptığı açıklamada sarı kırmızılı taraftarların başarılı bir Galatasaray görmek istediğini belirterek, "Taraftar haklı olarak hep yenilik ister. Daha hırslı, daha yeni, daha başarılı bir takım bekler. Biz de bunu istiyoruz. Çünkü biz de bir taraftarız." ifadelerini kullandı.

Teknik ekibin uzun zamandır transfer konusunda sıkı bir biçimde çalıştığını kaydeden Mustafa Cengiz, şunları söyledi:

"Ara transfer döneminde yapılabilecek en iyi transferleri, en iyi maliyetlerle gerçekleştirmemiz lazım. Oyuncu satmadan alamama durumu söz konusu. Bunu ifade edince taraftar kızıyor ancak bu bir gerçek. Biz Galatasaray'ın geleceğini popülizm için yok edemeyiz. Transfer tamamıyla teknik heyetimize bağlı. Çok değerli bir hocamız var. Galatasaraylı bir marka olan sevgili Fatih Terim hocamız takımımızın başında. Yanında da değerli çalışma arkadaşları yer alıyor. Teknik ekibimizin tespit ettiği futbolcular imza için önümüze geldiğinde, kesinlikle 'hayır' demeyiz. Bütün olay, seçtikleri oyuncuların doğru futbolcular olması ki bu da izafi. Bugün bir çiçek şurada çok iyi yetişir fakat bir metre oynattığınızda solması da mümkün. Futbol piyasası da bir bakıma böyle, zor bir iş. Ancak samimiyetle belirtiyorum, gece gündüz çalışılıyor."

“Üst Üste Terslikler Yaşadık”

Başkan Cengiz, sezon başında üst üste yaşanan terslikler sebebiyle golcü transferi gerçekleştiremediklerini belirtti.

Forvet transferi konusunda taraftarların kendilerine yönelik haklı eleştirilerde bulunduğunu aktaran Cengiz, "Bazen insanın hayatında üst üste terslikler yaşanabiliyor. Bizim önümüze transfer gelmedi. Bunu suçlamak için söylemiyorum. Yani, 'Teknik ekip bize imza getirmedi, biz alamadık.' gibi bir durumdan bahsetmiyorum. Taraftarımız şuna inansın, hem teknik kadromuz hem de biz çok iyi niyetle çalıştık fakat maalesef planlarımız tutmadı. Hayatta da böyle durumlar olabiliyor. Ben taraftarımızdan hem bize hem de teknik ekibimize güvenmelerini rica ediyorum." yorumunu yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal