Futbolda Dayak Skandalı! Fethiyesporlu Futbolcuyu Döverek Bu Hale Getirdiler!

2. Lig ekiplerinden Fethiyespor'da oynayan Halil İbrahim Pekşen, Başkan'ın koruması tarafından dövüldü ve alacaklarını bırakması için zorla imza attırılarak feragat ettirildi.

20.07.2019-13:27 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-13:23) Futbolda Dayak Skandalı! Fethiyesporlu Futbolcuyu Döverek Bu Hale Getirdiler!

Futbolda dayak skandalı devam ediyor.. Fethiyespor'da forma giyen Halil İbrahim Pekşen isimli futbolcu, Fethiyespor'un başkanı İsmail Öztürk'ün korumaları tarafından dövülerek zorla imza attırıldı. Alacaklarını bırakması için zorla dövülen ve zorla imza attırılan oyuncunun hali görenleri şoke etti.

Halil İbrahim Pekşen şunları söyledi:

“Fethiyespor’dan alacaklarım vardı. Yeni sezon için karşılıklı olarak anlaşarak yolları ayırmak istedik. 225 bin TL’lik alacağımın 75 bin TL’ye kadar düşürülmesini kabul ettim. 75 bin TL’mi alarak sözleşmeyi feshedecektik. Bu konuda başkan İsmail Öztürk ve ikinci Başkan Esat Bakırcı ile anlaşıldı. Kulübe çağrıldım. Meğer her şey planlıymış. Başkan ve ikinci Başkan, “Paranı birazdan getirecekler” diyerek oradan ayrıldılar. Başkan’ın Koruması geldi ve tehditlerle paramı vermeden imza atmamı istedi. Ben de bunu kabul etmeyince odada saldırıya uğradım, darp edildim, zorla evrakı imzalattılar. Yaşadıklarımın şokunu hala atlatamadım. Darp raporu aldım.”

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal