Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'e Yaptığı Teklif Belli Oldu!

Fenerbahçe, kontratının sona ereceği Beşiktaş'taki durumu belirsiz olan tecrübeli futbolcu Gökhan Gönül için çalışmalara başladı.

04.06.2020-10:14 - (Son Güncelleme: 04.06.2020-13:28) Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'e Yaptığı Teklif Belli Oldu!

Fenerbahçe, Gökhan Gönül'ün transferi için düğmeye bastı. Sarı- lacivertliler, Beşiktaş'la yapılan kontratı sezon bitiminde sona erecek olan ve takımından yeni sözleşme için geri dönüş alamayan tecrübeli futbolcun ile iletişime geçti, teklifini sundu.

800 BİN EURO + KAPTANLIK TEKLİF EDİLDİ

Deneyimli oyuncunun 4 sene geçtikten sonra kulübe getirmek isteyen Fenerbahçe'nin 35 yaşındaki sağ beke senelik 800 bin euro nakit para teklif ettiği öğrenildi.

Gökhan Gönül son yılında Beşiktaş'ta 1.7 milyon euro alsa da salgın sonrası istenen yüzde 50'lik maaş kesintisi sonrası Beşiktaş'tan kazanabileceği para Fenerbahçe’nin teklif ettiği fiyata düşüyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusuna sunduğu teklifte paranın yanı sıra takım kaptanlığı da yer alıyor.

Gelecek sezonda sportif direktör yapılması planlanan Emre'nin kaptanlık için Luiz Gustavo'yu istediği, fakat Gökhan Gönül transferi olursa, Gustavo ile Gökhan'ın kaptanlığı beraber yürüteceği ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal