Fenerbahçe’den Yeni Sponsorluk Anlaşması!

Fenerbahçe’nin resmi kıyafet sponsoru Orka Holding markalarından ‘Damat’ oldu.

20.11.2018-13:17 - (Son Güncelleme: 20.11.2018-13:09) Fenerbahçe’den Yeni Sponsorluk Anlaşması!

Ülker Stadı'nda düzenlenen imza töreninde, Fenerbahçe Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam ve Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yer aldı.

Damat ile çok önemli bir iş birliği gerçekleştirdiklerini belirten Burhan Karaçam, "Çok güzel, değerli ve mutlu bir gün. Milyonların sevgilisi, Türkiye'nin en önemli markası Fenerbahçe ile moda alanında Türkiye'nin öncü, yenilikçi ve son derece modern markası Damat'ın yeni ortaklığı, herkes adına hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Anlaşmanın 2021 yılının sonuna dek olduğunu vurgulayan Karaçam, göreve geldikleri dönemden bu yana yaptıkları sponsorluk anlaşmalarıyla sarı lacivertli kulübü daha güçlü hale getirmeyi istediklerini kaydederek şu ifadeleri kullandı:

"Göreve geldiğimiz günden bu yana çok farklı sponsorluk anlaşmalarıyla Fenerbahçe'yi güçlendirmeyi, yurtdışında ülkemizi temsil etmeyi ve ülkemizin iş hayatına değer katmayı hedef belirlemiştik. Damat markası ürünlerini, futbol, basketbol, voleybol şubelerimiz, FB TV ile medya birimi çalışanlarımız ve diğer branşlarımızın teknik kadroları giyecekler. Damat markasının yurt dışındaki mağazalarında gerçekleştireceği faaliyetlerinde, yanlarında bulunacağız. Luigi Datome, Nicolo Melli gibi basketbolcularımız, bu faaliyetlerde yer alacak. Damat bize, Fenerbahçe ismini taşıyan yeni bir koleksiyon çıkaracağı konusunda söz verdi. Damat markasının 0 Türk sermayesi olması, bizim adımıza önemli bir seçim konuydu. Bize şans getireceklerini, bizim de Damat'ın büyümesine katkıda bulunacağımızı düşünüyorum."


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal