Fenerbahçe'den Transfer Harekatı

Süper Lig'in 15. Haftasında Pazar Günü Sivas'ta Oynanacak Mücadelede Takımını Yalnız Bırakmamak İçin Gidecek Olan Başkan Ali Koç Futbolcu Emre Kılınç'ın Transferi İçin Kırmızı Beyazlılar'ın Başkanı Mecnun Otyakmaz İle Masaya Oturacak

13.12.2019-16:00 - (Son Güncelleme: 13.12.2019-16:00) Fenerbahçe'den Transfer Harekatı

Süper Lig'de 4 sezondur şampiyonluk hasreti çeken Fenerbahçe lig'in ikinci devresine kadrosunu güçlendirmek isteyen Başkan Ali Koç, Sivasspor'un parlayan yıldızı Emre Kılınç için transfer görüşmeleri gerçekleştirecek.

Beşiktaş kulübü resmi sitesinden duyurduğu Emre Kılınç ile ilgilenmiyoruz duyurusu üzerine, Sivasspor ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan genç oyuncu için bu transferde eli daha da güçlenen Fenerbahçe devre arasında genç yeteneği kadrosuna katmayı istiyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal'ın olumlu rapor verdiği kadrosunda görmek istediği Emre Kılınç için Sarı Lacivertliler, Sivasspor'a Mehmet Ekici ve Alper Potuk'u transferde takas olarak kullanacağı gelen bilgiler arasında.

Emre Kılınç, bu sezon Süper Lig'de Sivasspor formasıyla oynadığı 12 lig maçında 5 gol, 5 asistlik performansı ile takımının liderlik koltuğunda olmasında önemli etken oldu. 

 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal