Fenerbahçe'de Zahavi Gerçeği!

Guangzhou R&F'in İsrailli futbolcusu Eran Zahavi'nin ismi sürekli Fenerbahçe ile geçse de İsrail medyasında gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuya bir transfer teklifinde bulunmadığı öğrenildi.

09.09.2020-17:27 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-17:25) Fenerbahçe'de Zahavi Gerçeği!

Guangzhou R&F'in İsrailli futbolcusu Eran Zahavi'nin ismi sürekli Fenerbahçe ile geçse de İsrail medyasında gelen bilgilere göre Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuya bir transfer teklifi sunacağı öğrenildi.

Vuvuzela Sports'un YouTube kanalında 'Başka Futbol' programında Serkan Akkoyun, Fenerbahçe ile ismi geçen Eran Zahavi'ye sarı- lacivertliler tarafından resmi teklif gitmediğini kaydetti.

Serkan Akkoyun, İsrail medyasına iletişimde olduğu gazetecilerle Zahavi konusunu konuştuğunu söylerken Fenerbahçe'nin, Zahavi'ye hiç resmi teklif yapmadığını aktarıldı. Zahavi'nin, menajerine başka takımlarla temas kurmasını söylediğini belirten Akkoyun, İsrailli golcü için ismi geçen kulüplerin Ajax, Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir ve Leverkusen olduğunu ve Beşiktaş ile Başakşehir'in resmi teklif yaptığının söylendiğini kaydetti.

MENAJERİ İŞİ ZORA SOKTU

Menajerinin de işin içine girmesiyle bu transferle alakalı çok fazla haberin ve bilgi kirliliğinin oluştuğunu vurgulayan Akkoyun, en güvendiği bilginin ise Fenerbahçe'ye Zahavi'nin teklif edilmesi olduğunu ve golcü futbolcu için bu transferin gerçekleşmesinin tek şartının 2 milyon Euro'luk maaş isteğinin olduğunu belirtti.

YÜKSEK MAAŞ TALEP ETTİ

Kulübü, takımı, kulübü araştıran Zahavi'nin, Fenerbahçe'de oynamayı kabul ettiğini dile getiren Akkoyun, menajerinin haberlerle gündem oluşturması sonrası Zahavi'nin senelik ücret isteğini 2 milyon 500 bin Euro'ya çıkardığı ve sonrasında görüşmelerin tıkandığı bilgisini verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal