Fenerbahçe’de Volkan Demirel’in Geleceği Belli Oldu! Resmi Açıklama Geldi

Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Volkan Demirel ile anlaşmaya vardığını açıkladı.

09.07.2018-11:04 - (Son Güncelleme: 09.07.2018-11:04) Fenerbahçe’de Volkan Demirel’in Geleceği Belli Oldu! Resmi Açıklama Geldi

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren takım kaptanı Volkan Demirel ile sözleşme imzalandı.

Sarı lacivertli ekip, 2002-2003 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen ve aynı zamanda takım kaptanı olan tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel ile yen sözleşme imzalandığını açıkladı.

İşte Fenerbahçe resmi sitesinden yapılan Volkan Demirel açıklaması:

2002-2003 sezonundan beri futbol takımımızın formasını başarı ve özveriyle terleten kaptanımız Volkan Demirel’le, yeni sözleşme imzalanması hususunda anlaşmaya varılmıştır.

Volkan Demirel’le imzalanan yeni sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, oyuncumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz.

Sportif Direktörümüz Damien Comolli konuyla ilişkin açıklamasında, “Bu bir transfer değil, devam etmektir. Yeni hocamız Phillip Cocu takıma geldiğinde Volkan’ın durumunu biliyordu ancak Başkanımız, Yönetim Kurulumuz ve aynı zamanda teknik direktörümüz Volkan’ın bu takımda kalması gerektiğini düşündük ve inandık. Öyle olmasından ötürü de mutluyuz. Öncelikle onu kutluyorum. Volkan ile yaptığımız ilk toplantıda yalnızca kendisinin durumunu ve kontratını değil, genel olarak Fenerbahçe’yi ve Fenerbahçe’nin genç kalecilerini konuştuk. Volkan’ın bu davranışı da benim çok hoşuma gitti çünkü o kendisini değil Fenerbahçe’yi düşünen biri” şeklinde konuştu.

Volkan Demirel ise yapılan anlaşma sonrası, “Burada devam etmemi sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Başta Başkanımıza, hocamıza, Damien’a... 1-2 haftadır birçok görüşme gerçekleştirdik, çok konuştuk. Bana çok yardımcı oldu. Zaten Fenerbahçeliyim. Artık burada yolun sonuna kadar devam edeceğim. Benim adıma burada olmak her şeyden önemlidir; mutluluk verici, gurur verici, onur verici… Her zaman söylediğim gibi elimden geldiğince bu formayı giymek istiyorum. İnşallah bu imkanları her seferinde sağlarım ve bu kulübün bir parçası olurum” ifadelerini kullandı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal