Fenerbahçe'de Tek Sorun Başkan!

Spor Yorumcusu Mehmet Arslan, Süper Lig’de son dönemlerin en büyük çekişmesine sahne olan şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

18.02.2020-11:19 - (Son Güncelleme: 18.02.2020-11:15) Fenerbahçe'de Tek Sorun Başkan!

Spor Yorumcusu Mehmet Arslan, Süper Lig’de son dönemlerin en büyük çekişmesine sahne olan şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

İşte Mehmet Arslan’ın şampiyonluk sözleri;

Puan farkı da avantajın Trabzonspor’da olduğunu söylüyor. Ama unutmayın ki, geçtiğimiz sezon da avantaj Başakşehir’deydi. Bu hafta oynayacakları Beşiktaş maçının ve F.Bahçe- G.Saray derbisinin sonuçları çok önemli. Kırılma haftası demek için erken ama yarıştan hangi takımların eleneceği belli olabilir. Ama oynadıkları futbol, fizik ve mental açıdan güçleri Trabzonspor’u öne çıkarıyor.

İki sezonda 30 oyuncu transfer edip hiç verim alamazsan... 2- Sosyal medya ile teknik adam belirler, teknik adam gönderirsen... 3- İletişimini 3-5 trole bırakıp; F.Bahçe sempatisini yerle bir edersen... 4- F.Bahçe Başkanı olarak, G.Saray Teknik Direktörü ile atışırsan... 5- TFF başta hemen hemen herkesle kavga edersen... 6- “F.Bahçe benim, ben ne dersem o olur” tavrında kulüp yönetirsen... Sorun ne teknik adamda olur, ne de futbolcuda.

Sorun Fenerbahçe başkanlık makamında. Bunları söylediğim için yine ‘F.Bahçe düşmanı’ diye saldırırlar. Ama bilmezler ki, başta medya herkes F.Bahçe’nin başarılı olmasını ister. Çünkü tiraj ve raiting orada, reklam orada. Ama bu tür söylemlerle başarısızlıklarını küçük bir azınlık üzerinden başkalarına tahvil etmek işlerine gelir. Ben söylemeye devam edeceğim. ‘kral çıplak!’

Devre arası rötuşların faydalı olduğu çok açık. Ama Galatasaray’ın futbolu hala “Ben takır takır geliyorum” duygusu vermiyor. Üst üste kazanılan maçlar sonrası umut artıyor doğru. Ama sahada elde edilen sadece sonuç. Galatasaray adına karamsarlıkla suçlamayın beni. Ben gördüğümü yorumluyorum. Bu futbol yeterli değil. “G.Saray bir yerde takılacak” duygusu peşinizi bırakmıyor. Ne Trabzonspor’da olduğu gibi yıldızlaşan bir oyuncu var. (Muslera hariç) Ne de takım oyunu olarak bir coşku. Sadece kazanıyor G.Saray. Şampiyonluk isteği bir duygu patlamasını da beraberinde getirir. Şu anda o eksik.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal