Fenerbahçe'de Asamoah Planı Hazır!

Transferde ilk önceliğini sol beke çevirecek olan Fenerbahçe'de Kwadwo Asamoah adı daha yüksek sesle geçiyor. Inter'in gitmesine izin vereceği Ganalı futbolcu için 2 senelik teklif vermeye hazırlanıyor.

29.04.2020-14:32 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-14:30) Fenerbahçe'de Asamoah Planı Hazır!

Fenerbahçe'de bu sezon en fazka tartıştılan başlıklardan olan sol bek transferi için çözüm aranıyor. İtalyan medyası, Inter'de forma giyen Kwadwo Asamoah için sarı- lacivertlilerin iddialı olduğunu açıkladı.

Buna duruma göre Inter'de bu sezon pek fazla istediği süreyi bulamayan Ganalı sol bekin gidişine yakın olduğu ifade edildi.

Inter'in de Asamoah'a gitmesi için izin vereceği kaydedildi. Fenerbahçe'nin de Inter'le kontratını bitirmesi durumunda bonservis ücreti vermeden 2 senelik bir teklifi Asamoah'a sunmayı planladığı bildirildi.

Inter'de aldığı 3 milyon eurodan bir ücret sunması tahmin edilen sarı- lacivertlilerin 31 yaşındaki sol beki takımına katmak istediği ifade edildi.

Daha önce Victor Moses'ın kiralık aşamasında Chelsea'ye problem çıkarmayan Fenerbahçe, Inter'le iyi bir iletişim kurmuştu.  Kwadwo Asamoah bu sezon Inter'de yalnızca 11 resmi karşılaşmaya çıktı, 1 de asist yaptı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal