Fenerbahçe, Mauricio Lemos'u Transfer Ediyor!

Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer hazırlıklarına devam eden Las Palmas’ta oynayan Mauricio Lemos ile anlaşmaya vardığı ve transferin kısa zaman içerisinde açıklanacağı öne sürüldü.

11.08.2020-17:45 - (Son Güncelleme: 11.08.2020-17:43) Fenerbahçe, Mauricio Lemos'u Transfer Ediyor!

Fenerbahçe, gelecek sezon için transfer hazırlıklarına devam ederken stoper için de çalışmalarını hızlandırmıştı. Sarı- lacivertlilerin Las Palmas’ta görev yapan Mauricio Lemos konusunda anlaşma sağladığı iddia edildi. La Provincia'nın yaptığı haberine göre Las Palmas Başkanı Miguel Angel Ramirez'in bir futbolcu ile yollarını ayıracaklarını açıklamasının ardından bu ismin Mauricio Lemos olduğu ve yeni durağının da Türkiye'den Fenerbahçe olacağı aktarıldı. Futbolcunun transferinin ise kısa zaman içerisinde resmen bildirileceği kaydedildi.

BAŞKAN GÖNDERİLECEĞİNİN SİNYALİNİ VERDİ

Başkan Miguel Angel Ramirez, paylaştığı açıklamada net bir isim vermezken bu ismin Lemos olduğu öne sürüldü ve başkanın giderlerin gelirlere göre düzenlenmesi adına futbolcunun satışına izin verdiklerine şeklinde ifadeleri verildi.

24 yaşındaki genç savunmacı, kariyerinde daha önce Defensor, Rubin Kazan, Sassuolo ve son olarak Las Palmas görev yapmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal