Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şampiyon Biz Olacağız

Süper Lig de 15. Haftada deplasmanda 3-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından Başkan Ali koç açıklamalarda bulundu.

16.12.2019-09:38 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-09:33) Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Şampiyon Biz Olacağız

3-1 kaybettikleri maçın ardından Fenerbahçe Başkanı ‘Biz kötü oynadık Sivasspor kazanmayı hak etti’ 

İŞTE ALİ KOÇ’UN AÇIKLAMALARI: 

Puanlar bakımından enteresan bir lig görüyoruz. Biz gerekli önlemleri alacağız. Benim en çok üzüldüğüm konu yaşadığımız sakatlıklar. Sadık'a çok üzüldüm, dizi iyi görünmüyor. İnşallah minimum tahribatla atlatırız ama görünen o ki bayağı bir süre olmayacak. 

GARRY RODRIGUES'IN VERİLEN KIRMIZI KARTI DOĞRU 

Darbelere bağlı olmayan sakatlıklardan da bu sene canımız çok yandı, demek ki bu sene bir şeyleri yanlış yapıyoruz. Ozan cezasını kupa maçında çekecek. Rodrigues’e çıkan kırmızı kartı haklı. 

OZAN TUFAN’A ÇOK FAUL YAPILDI 

Hakem bugün iyi bir performans sergilediğini düşünüyorum. Bir şeye dikkat edeceksem Ozan'a çok faul yapıldı ancak Sivasspor'a 4 sarı kart çıktı. 

SABRIMIZI TAŞIRAN SEVİYEDE 

Kaybettiğimiz bir karşılaşmadan sonra konu değiştirmek istemiyorum ama %40 tartışmaları için söylemek istediklerim var. Başkan seviyesinde söylemler var. Sabrımızı taşıran seviyede. Biz bugün kötü oynadık, Sivasspor kazanmayı hak etti. Durum bu. 

DEVRE ARASINDA KADROMUZU GÜÇLENDİRECEĞİZ 

Ocak ayında takımımızı güçlendirmek zorundayız. Zajc, bizim için diğer takımların ilgilendikleri oyunculardan biri. Sakatlığıyla birlikte planlarımız değişebilir. 

TERİM'DEN DAHA ÇOK KORUNAN YOK 

"Fatih Terim, reklam servislerinden, spor servislerine mesajlar gittiğini söyledi. Sizi ima ettiği belirtiliyor." Şeklinde soru yönetilince Ali Koç, "Beni kastettiyse, beni kastettiğini söylesin, söyleyeyim. Duymadığım konuda yorum yapmam doğru olmaz. Spor basınında en az laf söylenen hoca Fatih Terim. Fatih Terim'den daha çok korunan bir hoca yoktur spor basınında. Onun da nedenlerini zaman gelince açıklarız." Açıklamalarında bulundu. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal