Fenerbahçe: 3 Yeni Malatyaspor: 2

Süper Lig'in 29.hafta maçında Fenerbahçe, evinde Malatyaspor'u 3-2 yendi.

27.06.2020-17:37 - (Son Güncelleme: 27.06.2020-20:56) Fenerbahçe: 3 Yeni Malatyaspor: 2

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe ile Malatyaspor karşı karşıya geldi. Kadıköy'de oynanan müsabakayı Fenerbahçe 3-2 kazandı.

GÖKHAN TÖRE KIRMIZI KART

Fenerbahçe'de golleri 70. dakikada Vedat Muriç, 90. ve 90+5. dakikada Ozan Tufan kaydetti. Malatyaspor'da 81. dakikada Youssouf ve 89. dakikada Donald attı. Yeni Malatyaspor'da 65. dakikada gördüğü 2. sarıdan kırmızı kart ile Gökhan Töre takımını 10 kişi bıraktı.

Fenerbahçe bu sonuçla 46 puanla 6. sırada kaldı. Yeni Malatyaspor 28 puanla 14. sırada kaldı.

FALETTE SAKATLANDI GUSTAVO STOPER OYNADI

Yeni Malatyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de ilginç bir kadro tercihi oldu. Stoperde bir kez daha Luiz Gustavo oynadı. Geçen hafta Kasımpaşa deplasmanında da stoper oynayan Brezilyalı yıldız, Serdar Aziz'le yan yana görev aldı. Orta sahada ise Jailson görevlendirildi. Ligin büyük bir bölümünde stoperde Jailson oynamış, Gustavo orta sahada kalmıştı. Ancak bu sefer tam tersi bir durum oldu. Simon Falette ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamadı.

SERDAR AZİZ 11'DEKİ YERİNİ ALDI

Sarı-lacivertli ekipte Serdar Aziz, BtcTurk Yeni Malatyaspor karşısında formasına kavuştu. Sakatlığı sebebiyle Kasımpaşa karşısında forma giyemeyen tecrübeli stoper, ilk 11'deki yerini aldı.

HİKMET KARAMAN YOKTU

BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, cezalı olması nedeniyle Fenerbahçe deplasmanında takımının başında görev yapamadı.  Ligde geride kalan hafta oynanan Göztepe maçında kırmızı kart gören Karaman, 1 maç ceza almıştı. Karaman'ın yerine yardımcısı Hasan Özer takımın başında sahaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal