Fatih Terim Tolgay'ın Oynamasını İsterdi!

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal’ın Tolgay Arslan kararını eleştirdi.

26.02.2020-09:24 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-09:17) Fatih Terim Tolgay'ın Oynamasını İsterdi!

Galatasaray 21 yıl sonra kadıköy’den galibiyet ile ayrılırken, Sarı Lacivertlilerin sergilediği futbol eleştirilerin odak noktası oldu.

Fenerbahçe'nin orta sahasındaki problemi, Galatasaray orta sahası hocanın çok iyi çizdiği bir savunma oyunuyla çok güzel bozdu. Fenerbahçe zaten orada top yapamıyordu, hiç yaptırmadı.

Burada bir başarı var. Ersun Yanal bakıyordur fikstüre ve 'Ben hala toparlayabilirim.' diyordur. Ama ben bu bağın çok çok zayıfladığını söylebilirim. Futbol şöyle bir iş, 3 hafta üst üste kazan, rakipler bir iki kaybetsin, gene olur.

Fatih Terim dedi ya, 'Lemina'nın sahada olmasını isterdim.' diye, hocaya sorsan 'Fenerbahçe'de kim sahada olmasın?' diye, kafadan 'Luiz Gustavo' der. 'Peki yerine kimi koymak istersin?' deseler, 'Tolgay derim ama, o kadar da ayıp olur.' der. Fenerbahçe, 17. haftanın sonu itibariyle Galatasaray'ın 4 puan önündeydi. Şimdi Galatasaray nerede? 7 puan önde. 11 puan fark yaptı. Bu, değişiklik yapar büyük takımda. Büyük takım bir şeyleri değiştirir böyle krize girdiğinde.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a yenilmesi problem değil. Fenerbahçe'nin düşme hattındaki takımların tamamına puan kaybetmesi problem. Fikstürüne baktığında, 'Aa kolay maç.' diyebileceği maç yok. Çünkü puan kaybediyor onlara. Daha 3 hafta evvel, Mustafa Cengiz-Fatih Terim hangisi gidecek? diye konuşmuyor muyduk? O noktaya gelmedi mi? Biz getirmedik, kendilerinin konuşmaları o noktaya getirdi. Ancak bir liderlik gösterildi, ikisi de gösterdi ve o krizden çıkıldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal