Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörünü Açıkladı!

Ünlü gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünün Zico olacağını ve Mehmet Aurelio'nun boşa getirilmediğini belirtti.

06.06.2020-08:38 - (Son Güncelleme: 06.06.2020-08:36) Fatih Altaylı, Fenerbahçe'nin Yeni Teknik Direktörünü Açıkladı!

Tanınmış gazeteci Fatih Altaylı, Fenerbahçe için şok bir iddia ortaya attı. Uzun zamandır teknik adam arayışı içinde olan sarı- lacivertlilerin listesinde Nenad Bjelica ve Erol Bulut olduğu öğrenilirken; Altaylı, Fenerbahçe için Zico’yu hedef gösterdi.

'BAYAĞI AŞAMA KAYDEDİLDİ'

Fatih Altaylı, Fenerbahçe’nin Brezilyalı teknik direktör ile iletişim durumunda olduğunu söylerken, “Yakında teknik direktörleri galiba açıklanacak. Çünkü eski teknik direktörleri Zico ile görüşmelerde bayağı aşama kaydetmişler” şeklinde konuştu.

İstihbarat aldığı kaynağın açıklamalarına da yer veren Altaylı, “Aurelio’nun getirilmesi Zico’dan dolayı. Bir anlamda Zico’nun öncüsüydü” şeklinde konuştuğu aktarıldı.

Son zamanlarda sarı- lacivertlilerin yeni teknik direktörünün Erol Bulut olacağı çok fazla konuşulmaya başlansa da ünlü gazeteci, tartışmalara yeni bir boyut getirdi. Yakın zamanda Fenerbahçe’nin yeni teknik adamını açıklaması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal