Fahrettin Koca: 'İlk Yarı Seyircsiz Olsun'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de liglerin ilk yarısı boyunca müsabakaların seyircisiz yapılması hususunda Bilim Kurulu'nun teklif sunduğunu açıkladı.

03.09.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 03.09.2020-09:37) Fahrettin Koca: 'İlk Yarı Seyircsiz Olsun'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de futbol liglerinin ilk yarısı boyunca karşılaşmaların seyircisiz yapılması yönünde teklif sunduklarını duyurdu.

İşte Fahrettin Koca'nın konuşması şu şekilde:

"Futbolla ilgili Bilim Kurulu'nda gündeme geldi. Bu dönemde belli bir döneme kadar veya ilk yarısı için müsabakaların seyircisiz olması şeklinde bir öneri var. Seyircili olmaması, seyircisiz devam edilmesi şeklinde Bilim Kurulu önerisini yaptı. Yaklaşımımız budur."

FEDERASYON SEYİRCİLİ OYNATMA KARARI ALMIŞTI
Geçen hafta gerçekleşen toplantının ardından Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'de futbol maçlarının ekim ayından itibaren stadyum kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınarak oynanacağını duyurmuştu.

İşte 25 Ağustos tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu tarafından paylaşılan açıklama:

"Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Riva'da bugün yaptığı toplantıda Ekim ayından itibaren futbol müsabakalarının sınırlı sayıda seyirciyle oynanması kararını vermiştir.

Bu kapsamda; TFF Sağlık Kurulu'nun protokolü ile belirlenen tüm sağlık tedbirleri uygulanmak şartıyla müsabakalara tribün kapasitesinin yüzde 30'u kadar seyirci alınacak olup locaların kullanımı da serbest bırakılacaktır.

Stadyumlara ateş ölçümü yapılarak alınacak tüm seyircilerin tribünlerde sosyal mesafeye uyması ve maske takması zorunlu olacaktır. Müsabakalara seyirci alınması ile ilgili tüm detaylar daha sonra ilan edilecektir."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal