Everton Teknik Direktörü Silva'dan Cenk Tosun Açıklaması

Everton Teknik Direktörü Marco Silva, milli futbolcumuz Cenk Tosun hakkında konuştu. Silva, "Cenk son maçlarda fazla süre almasa da bizim için çok önemli bir oyuncu. Her zaman da öyleydi. Son haftalarda 11'e girmek için gerçekten çok sıkı çalışıyor." ifadelerini kullandı.

29.01.2019-18:07 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-18:02) Everton Teknik Direktörü Silva'dan Cenk Tosun Açıklaması

Everton Teknik Direktörü Marco Silva, milli oyuncumuz Cenk Tosun hakkında açıklamalarda bulundu.

Silva yaptığı kısa açıklamada başka bir takıma kiralanabileceği iddia edilen Cenk Tosun'un kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu vurguladı.

Marco Silva, Cenk'in son haftalarda  kendisine ilk 11'de yer bulamamasına rağmen  kendileri için çok önemli bir oyuncu olduğunu dile getirdi. Silva ayrıca Tosun için,  ''Cenk son maçlarda fazla süre almasa da bizim için çok önemli bir oyuncu. Her zaman da öyleydi. Son haftalarda 11'e girmek için gerçekten çok sıkı çalışıyor. Millwall maçında takıma yardımcı olduk. Kazanmak için yetmedi ama istediklerimizi yaptı'' ifadelerini kullandı.

2 GOL 2 ASİST YAPTI

Cenk Tosun bu sezon Everton formasıyla Premier League'de 16 karşılaşmada 2 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Cenk'in kulübü ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal