Ersun Yanal’dan Ozan Tufan ve Serdar Aziz Açıklaması!

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal, kampı takip eden basın mensuplarıyla bir araya geldi. Transferler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

05.01.2019-15:20 - (Son Güncelleme: 05.01.2019-15:25) Ersun Yanal’dan Ozan Tufan ve Serdar Aziz Açıklaması!

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal, Antalya kampını takip eden basın mensupları ile sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Yanal Ozan Tufan ve Serdar Aziz hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Ozan için değişiklik faydalı olacaktır."

Ersun Yanal, Ozan Tufan’ın geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklamasında; “ Ozan'ı kiralık vereceğiz. Bir sene oynasın gelsin. Tam anlaştılar mı anlaşmadılar mı bilmiyorum ama büyük ihtimalle Alanyaspor’a gidecek. Gitmesinde yarar var. Uzun zamandan beri oynadı, oynamadı durumu var. O da kendine bir çekidüzen versin. Onun için de bir değişiklik faydalı olacaktır. Bazen çok ısrar etmek doğru yapmak anlamı taşımıyor. Böyle bir karar verdik. Bir gitsin, bir nefes alsın, bir kafasını toparlasın. Bazen bu değişiklikler iyidir.” ifadelerini kullandı.

Serdar Transferine Açık Kapı

Basın mensuplarının “Galatasaray'dan ayrılacak Serdar Aziz'le ilgileniyor musunuz?” sorusu üzerine Ersun Yanal; “Olmaması için bir neden yok ama Serdar Aziz'in durumu net değil. Kulübünden ayrıldı mı, ayrılmadı mı bilmiyorum. Sonuçta bonservisli bir oyuncu. Ali Bey'in etik bir duruşu var, kulüpleri izin vermiyorsa hiçbiriyle konuşmayız. İstediğimiz, alacağımız oyuncular var ama şartlar da çok zor. Sorunlu, ayrılmış, istenmeyen bir oyuncu ile de anlaşmak istemiyoruz. Yapacağımız kamp sonunda takımdan ayrılacak oyuncular da olabilir.” şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal