Erman Toroğlu'ndan Halil Umut Meler Yorumu

Erman Toroğlu, kritik Fenerbahçe Galatasaray maçının hakemi Halil Umut Meler'in yönetimini yorumladı

24.02.2020-10:13 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-10:08) Erman Toroğlu'ndan Halil Umut Meler Yorumu
Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği karşılaşmanın sonrasında ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, ASpor'daki programında maçın hakemi Halil Umut Meler'in karşılaşma idaresini ve mücadelede gösterilen kartları değerlendirdi.

Erman Toroğlu hakem Halil Umut Meler'in kritik maçtaki kararlarının Türk hakemliğini ileriye taşıyacağını iddia ederek karşılaşmada çıkan sarı ve kırmızı kartların da doğru olduğunu dile getirdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Böyle baskılı bir maçı hayatında idare etmemiş birine maçı veriyorsunuz. Bazı şeyleri tartışıyorduk ya, kaşarlanmış eskimiş hakemleri... Hakemin bugünkü idaresi Türk hakemliğinin önünü açar. İşte böyle hakemlik yapacaksınız. Yarın herkes sallayacak biliyorum ama hakemsen böyle yöneteceksin. Kırmızıların hepsi doğru. Bu kadar kırmızı kart var doğru. Sinirlenmeden tıkır tıkır verdi."

"Çıkacak futbolcu çizgiden çıktığı an futbolculuk vasfı biter. Çizgiye gelene kadar hala futbolcudur. Belhanda Galatasaray'ın futbolcusu daha bunu bilmiyor. Sen saha içindesin daha. Sahanın içinden çıkana kadar hakem bunu sokmuyor. Galatasaraylılar uyanık hemen oyuncusunu soktu, yemedi. Büyük ihtimalle de 4.'ye sordu. Belhanda çizgiyi terk etti mi etmedi mi diye. Etmeyince ikinci sarıyı çaktı."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal