Erce Kardeşler: ‘Uzun Yıllar Burada Kalmak İstiyorum’

Trabzonspor'un 26 yaşındaki kalecisi Erce Kardeşler, Trabzonspor'un kendisinin yeni ailesi olduğunu belirtti.

09.04.2020-08:34 - (Son Güncelleme: 09.04.2020-08:27) Erce Kardeşler: ‘Uzun Yıllar Burada Kalmak İstiyorum’

Hem Türkiye'den hem de Avrupa'dan birçok kulübün de takip ettiği Karadeniz ekibini seçen başarılı file bekçisi Trabzonspor formasını giyinmenin kendisi için hem gurur hem de sevinç kaynağı olduğunu vurguladı. Başarılı futbolcu tarihi ve mazisi ile böylesine büyük bir camiada olmaktan ötürü yaşadığı mutluluğu söylerken, "Bu kulübün ismiyle, renkleriyle anılıyor olmak benim için en büyük onur ve gurur" diye belirtti.

‘TRABZON'DAN EV ALDIM’

Trabzonspor formasıyla uzun seneler görev almak istediğini açıklayan genç file bekçisi, ''Daha önce de söylemiştim, burası benim yeni ailem. Her fırsatta Trabzon'un yeni yerlerini keşfetmeye çalışıyorum. Trabzon'dan bir ev aldım, umarım en kısa sürede de o evime taşınırım. O zaman ailem de daha sık yanımda olabilecek. Bu da benim buradan bir yere gitmek istemediğimin en önemli göstergesi. Trabzon'dayım ve uzun yıllar burada kalıp bu formayla hizmet etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

‘MUTFAKTAN KAÇTIM’

Coronavirüs ile mücadele için önlem kapsamında takım tarafından yapılan videoyla taraftara ve vatandaşlara "Evde kal" çağrısı yaparak, oyuncuların videoları paylaşılırken, Erce mutfaktan kaçan futbolcu oldu. Başarılı file bekçisi, ''Yemek konusunda çok iyi değilim. Ben omlet, tost, makarna gibi daha basit yiyecekleri yapabiliyorum. O yüzden takım arkadaşlarımdan bu konuda beni es geçmelerini istedim" şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal