Emre Can: 'Tüm Konuşmalar Maaş ile İlgili! Neyi Yanlış Yaptık?'

Borussia Dortmund’da top koşturan Emre Can, coronavirüsü zamanında oyuncuların ücretleri ile alakalı açıklamalara, indirim yapmaları gerektiği şeklindeki tartışmaları eleştirdi.

27.05.2020-11:18 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-11:16) Emre Can: 'Tüm Konuşmalar Maaş ile İlgili! Neyi Yanlış Yaptık?'

Bayern Münih’in Borussia Dortmund’u yendiği karşılaşmanın sonrasında sarı- siyahlı kulübün futbolcusu Emre Can Sky mikrofonlarına açıklamalar yaptı.

'MUCİZE OLMAZSA BAYERN ŞAMPİYON OLACAK'

Emre Can "Kötü bir oyun sergilemedik. İki taraf da karşılaşmayı kazanabilirdi ama son dakikalarda yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Son paslarımızı doğru bir şekilde veremedik ve maalesef maçı kaybettik. Maçı kazanmayı çok istiyorduk. Şampiyonluk konusunda gerçekçi olmalıyız. Kendi yolumuza bakıp son maçlarımızı kazanmalıyız. Eğer bir mucize gerçekleşmezse, Bayern şampiyon olacak" şeklinde konuştu.

Emre Can, yeni tip coronavirüsü (Covid-19) sürecinde oyuncuların ücretleri ile alakalı açıklamalara, maaşlarında kesinti yapmaları gerektiği şeklindeki tartışmaları topa tuttu.

'FUTBOLCULAR MİLYONLARCA YARDIM YAPTI'

Aldıkları paranın bu kadar çok konuşulmasının yanlış olduğunu aktaran Emre Can, "Futbolla ilgili tüm konuşmalar bizim maaşımız ile ilgili. Neyi yanlış yaptık biz? Büyük çoğunluğumuz toplumun geri kalanının yaptığı gibi kurallara uydu. Futbolcular milyonlarca yardım yaptı, iyi işlere imza attı ama bunları konuşmuyoruz" ifadelerini kullandı.

'BAĞIŞLARIMI KONUŞULSUN DİYE YAPMIYORUM'

Oyuncuların bağış yaptığını kaydeden 26 yaşındaki oyuncu, "Herkesin kendi düşüncesi var ama ben futbolcuların topluma kazandıklarının bir kısmını vermeye çalıştığını görüyorum. Ben bağış yaptığımda, insanlar benim iyi bir insan olduğumu düşünsün diye yapmıyorum. Yardımcı olmak için yapıyorum. İnsanlar bunun farkına varmalı." değerlendirmesinde bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal