Dybala’nın Bu Sözleri Messi’yi Çok Kızdıracak!

Juventus'un Arjantinli yıldızı Dybala, takımının yeni transferi Cristiano Ronaldo'nun gelişini yorumlarken, Messi'yi hedef alan açıklamalarda bulundu.

18.07.2018-15:06 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-15:04) Dybala’nın Bu Sözleri Messi’yi Çok Kızdıracak!

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, Real Madrid'den Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'yu renklerine bağlarken transfer dönemine şimdiden damga vurmuş durumda…

Juventus forması giyen Arjantinli yıldız Dybala, Ronaldo’nun transferini değerlendirirken vatandaşı Messi'yi kızdıracak sözler kullandı.

24 yaşındaki yıldız, Ronaldo’nun transferine ilişkin “Cristiano Ronaldo, Juventus'a geldi. Çünkü Lionel Messi'ye ben ve Higuain'le nasıl oynandığını göstermek istedi.” dedi.

2018 FIFA Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takım Teknik Direktörü Jorge Sampaoli'nin Dybala'ya hiç şans vermemesi ve daha önce de yıldız oyuncuyu kadroya almamasının arkasında Lionel Messi'nin olduğu öne sürülmüştü.

Çıkan bu iddialar sonrası Lionel Messi, Dybala ile herhangi bir problemi olmadığını belirtmiş ancak 24 yaşındaki futbolcuyla birlikte oynamasının zor olduğunu ifade etmişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal