Dünya Kupası’nın Düzenlendiği Rusya’da Sivrisinek Alarmı!

Rusya’nın ev sahipliğinde gerçekleşen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda ülkelerine destek için Rusya’ya giden taraftarlar, birbirinden heyecanlı karşılaşmaların keyfini çıkarırken bir yandan da sivrisineklerle uğraşıyor.

20.06.2018-14:52 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-14:51) Dünya Kupası’nın Düzenlendiği Rusya’da Sivrisinek Alarmı!

Dünya Kupası’nda mücadele eden ülkelerinin takımlarını desteklemek adına Rusya’da bulunan taraftarlar, sinek saldırısına uğrayınca soluğu eczanelerde aldı. Taraftarlar eczanelerde sinek kovucu bırakmadı.

Rusya’nın ev sahipliği yaptığı Dünya Kupası için Moskova’da bulunan taraftarlar, Volgograd Stadyumu'nun içinde yer alan Volgograd bölgesinde sivrisineklerle adeta savaş veriyor. Sıcakların da artmasıyla çoğalan sivrisineklerden dolayı Rusya'ya ülkelerini desteklemeye gelen taraftarlar büyük bir huzursuzluk yaşarken, bölgede yaşayan halk da aynı durumdan muzdarip... Hem Rus halkı hem de taraftarlar durum böyle olunca eczanelerde satılan sinek kovuculara adeta akın etti. Eczanelerde sinek kovucuların tükendiği öğrenildi.

Yaşanan durum sonrası Moskova’da acil durum ilan edilerek sinek kovucu temini gerçekleşiyor. Dünya Kupası Organizasyon Komitesi, geçmişte yasak getirilen sinek kovucuların stat ve yasaklı bölgelere sokulabileceğini açıkladı. Açıklamada ayrıca gazlı sinek ilaçlarının sokulamayacağı uyarısı da yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal