Dövüşler İçin Ada Kapatma Planı İptal Oldu!

UFC Başkanı Dana White'ın, adada dövüş organizasyonu iptal etti. Dana White, ABD'ye götüremedikleri uluslararası dövüşçüler için ada kiralamıştı.

10.04.2020-14:25 - (Son Güncelleme: 10.04.2020-14:22) Dövüşler İçin Ada Kapatma Planı İptal Oldu!

Dünyanın en ünlü karma dövüş sanatları (MMA) organizasyonu UFC, coronavirüsü sebebiyle uçuş yasağı olan ABD’de gerçekleşemeyen karşılaşmalar için ilginç bir çözüm sunmuştu. UFC Başkanı Dana White, 18 Nisan'da organizasyonları tekrardan başlatmak için ada tutmuştu. Fakat Dana White’ın bu planı, yayıncı kuruluştan yapılan “Corona virüsü tehdidi sona erene kadar bu planı erteleyelim” çağrısı sonrası suya düştü.

İlk zamandan bu yana coronavirüsü ile büyük bir mücadele verildiğini ifade eden Dana White, ESPN’e paylaştığı açıklamalarında “Hem yayıncı kuruluştan hem de ortağımızdan organizasyonun ertelenmesi ile ilgili talepler geldi. Maçların 18 Nisan’da yapılmasına sıcak bakmıyorlar. Bu nedenle erteleme kararı almak zorunda kaldık” şeklinde konuştu.

ABD vatandaşı olmayan bazı sporcuların ABD’ye gelmesinin imkanı olmadığını vurgulayan Dana White, bu nedenle uluslararası dövüşçüler için bir özel ada “kapattıklarını”, özel uçaklarla yabancı dövüşçüleri bu adaya getirip maçları burada yapacaklarını açıklamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal