Dostluk Derbisinde Ortalık Karıştı!

TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşen Aydınspor 1923 arasında yapılan hazırlık karşılaşmasında istenmeyen olaylar meydana geldi.

14.08.2018-14:20 - (Son Güncelleme: 14.08.2018-14:34)

Yeni sezon öncesi dostluklarını perçinlemek isteyen Nazilli Belediyespor ve Aydınspor 1923 takımlarının hazırlık maçında ortalık karıştı.

İki Ege temsilcisinin Nazilli Yıldırım Demirören Tesisleri'ndeki karşılaşmasında dakikalar 59’u gösterirken bir anda ortalık karıştı. Nazilli Belediyesporlu futbolcu Mazlum ve Aydınsporlu Ufukcan arasında yaşanan ikili mücadele neticesinde tartışma çıktı. Ufukcan'ın Mazlum'a yumruk atmasından sonra araya giren Onur Karakabak, aldığı kafa darbesiyle yerde kaldı. Onur'un aldığı darbe sonrası burnu kanarken, iki takım oyuncuları tekme ve yumruklarla birbirine girdi.

Kavgayı ayırmak amacıyla sahaya koşan Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz da yumruk darbeleriyle yerde kaldı. Yöneticiler ve çevik kuvvet ekiplerinin çabasıyla oyuncular arasında yaşanan kavga sona erdi. Mücadele ise yarıda kaldı.

Aydınspor 1923 kafilesi, karşılaşma sonrası Nazilli'den geniş güvenlik tedbirleri altında Aydın'a gitmek için yola çıktı. Ev sahibi ekibin teknik direktörü Ahmet Yavuz yaptığı açıklamada, "Yaşananlar terbiyesizlikten başka bir şey değil" dedi.

İki takımın başkanları ise centilmenlik mesajları verdi. Kavganın ardından bir araya gelen Aydınspor Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan ve Nazilli Belediyespor Başkanı Özgen Türker, "Dostluğumuza kimse gölge düşüremez. Kardeşlik bu kavgalarla son bulmaz." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal