Dilmen: 'Vedat Muriç'i PSG İstedi'

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, 2020- 2021 sezonu öncesi açıklamalar yaptı. Vedat Muriç transferi hakkında konuşan Dilmen, Lazio ile anlaşmalarının sonrasında PSG kulübünün Vedat Muriç'i aradığını aktardı.

11.09.2020-08:55 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-08:51) Dilmen: 'Vedat Muriç'i PSG İstedi'

Geçtiğimiz sezon ile beraber koronavirüs salgını sürecine girildiği belirten Rıdvan Dilmen, sıra dışı şartlar olduğunu, teknik direktörler ve futbolcular bu şartlara göre hazırlanıyor. Burada hünerler ortaya çıkacak, bu sebeple bu senenin ismini, "Pandemi Ligi" olarak seçiyorum.

Rıdvan Dilmen, "Geçen sezon aslında üç devre oynandı. Pandemi sonrası adapte olmak zordu. Geçen sezon adına temkinli davranmak lazım. Biz bile stüdyoya gelirken aman maskemizi çıkarmayalım vs." diyoruz. Geçen sezon yutkunarak sezon bitirdik. Zor şartlar alında oynayacaklar. Teknik adam ve oyuncular için şartlar farklı. Ekonomik durum farklı, idmanlar farklı, seyahatler farklı. Ben o neden bu ligi "Pandemi Ligi" olarak değerlendiririm"

"Beş oyuncu değişikliği yine devam edecek. Avrupa ve Türkiye Kupası maçları oynanacak. Bizim ligimiz yaş ortalaması yüksek bir lig. Bonservisi olmayan isimler gelince Gökhan, Caner vs. gibi ortalama yükseliyor"

'TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU İLE YAYINCI KURULUŞ HALA ANLAŞAMADI'

“Türkiye Futbol Federasyonu ile yayıncı kuruluş hala anlaşamadı. Maçların başlamasına bir günden az kaldı. Çok ciddi sorunlar var. Önemli bir yatırım yapılmıştır ama bu konuda TFF - Yayıncı Kuruluş - Kulüpler bu üçgen buluşamadı. Sayın Mehmet Sepil ayrılabilir tabii ama sebebini bilemiyorum. Dünyada az rastlanan bir olaydır. TFF bir rakam öneriyor, yayıncı kuruluş başka bir değer veriyor ama bundan kulüplerin haberi yok”

'TÜRKİYE'DE %65 KAÇAK İZLEYİCİ VARMIŞ'

“Türkiye'de de pandemi de etkilenen sektörler oldu. Bankalar Birliği, sadece futbol sektörü ile ilgili değil tüm sektörler için çalışıyor, devlet destek verdi. Az önce duydum canlı yayında TFF Başkanı Nihat Bey söyledi, Türkiye'de %65 kaçak izleyici maçları seyrediyormuş

Sponsorların ayrıldığı dönemde, Yıldırım Demirören Bey'in önemli bir desteği oldu. Alt liglere sponspor oldu yetmedi Voleybol'a sponsor oldu. Kulüplere yine stopaj konusunda yardımcı oldular. Kulüplerin çok acayip harcama durumları olmayacak. Mesela, Alanyaspor'un scout ekibini merak ediyorum.”

VEDAT MURİÇ'İ İLE PSG ARAMIŞ

Vedat Muriç Lazio ile anlaştıktan sonra PSG kulübü arıyor ancak söz verdikleri için tabii konuşmamışlar. 17,5 milyon ve bonuslarla 19 milyon euro civarında bir bedel olacak. Vedat ile dün konuştuk arkadaşlarının 2 ay gerisinde olduğunu söyledi. Cumartesi günü İtalya'ya gidecekmiş

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal