Damien Comolli’den Genç Yetenek İçin Övgü Dolu Sözler

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, Marsilya da oynayan Boubacar Kamara'nın Avrupa'da Manchester City, Real Madrid gibi takımlarda gidebileceğini belirtti.

30.03.2020-16:08 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-16:04) Damien Comolli’den Genç Yetenek İçin Övgü Dolu Sözler

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, Fransız medyasına açıklamalar yaptı.

Le Phoceen'in sorularını cevaplayan Comolli, bu dönemde Marsilya'da dikkat çeken genç yetenek olarak Boubacar Kamara'yı işaret etti. Fransız yönetici, Kamara'nın Avrupa'nın büyük kulüplerinde forma giyebileceğini vurguladı.

Comolli konuşmasına şu şekilde devam etti: "Kamara, Marsilya'da beni en çok etkileyen oyuncu. Manchester City, Real Madrid gibi büyük takımlarda oynayacağını düşünüyorum. Marsilya'da en üst düzeyde oynamak adına en fazla potansiyele sahip oyuncu konumunda. Zeki bir oyuncu, topla kat ediyor, oyunu yaşıyor."

Comolli, Kamara dışında Duje Caleta-Car'ın da Premier Lig seviyesinde olduğunu açıkladı ve "Caleta-Car da Premier Lig için ideal bir isim. Onun da ciddi bir potansiyeli var" şeklinde konuştu.

'CİDDİ BİR DÜŞÜŞ YAŞANACAK'

Liverpool, Tottenham ve Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, son olarak coronavirüs salgınından sonra Avrupa futbolundaki olası durumu değerlendirdi.

Olimpik Marsilya'nın en fazla öne çıkan 4 futbolcusu olarak Morgan Sanson, Florian Thauvin, Boubacar Kamara ve Duje Caleta-Car'ı işaret eden Comolli, "En değerli isimler olarak bu 4 oyuncuyu gösterebiiriz ancak şu an Avrupa'da hangi başkanla konuştuysam fiyatların düşeceğinden bahsediyorlar. Çok ciddi bir düşüş yaşanacak. Bu yüzden herhangi bir oyuncu için fiyattan bahsetmek imkansız" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal